dijous, 15 de març del 2007

Kawasaki Versys


Com que m'he enterat per un ocellet que el senyor Didier es comença a interessar per motos d'homes, aniré oferint per entregues varies alternatives a la Yamaha MT-03.
Com que veig que t'agraden els disenys de vanguardia, akesta es de les noves i de les que trenquen motllos, filosofia trail pro totalment asfaltica, esta al mateix preu +o- que la Yamaha pero personalment crec que la supera en prestacions tant de motor (bicilindric en linea refrigerat per aigua vs. monocilindric per aire), la part motriu tb es bastant superior, suspensions progresives, forquilla invertida, etc...


En definitiva: crec k es mes moto que la MT-03, per el mateix preu i sense renunciar a un diseny diferent k en definitiva crec k es el k es fa pagar en la Yamaha. Una molt bona opció per començar sobre les dos rodes.


Més info aquí

2 comentaris:

Pr. BUDA ha dit...

Eiiii, esta molt xula la moto aquesta per esteticament hem mola mes la mt 03, es veu mes petitona... i lo que dius que es refrigeracio per aire... no es cert, es WATER COOLED ;) jejeje pero gracies de totes maneres...

..::Iridium::.. ha dit...

Es vritat fallu meu, es wather cooled pero com k comparteix motor amb la Yamaha XT k era refrigerada per aire m'he pensat k era igual, pro es veu k akesta li han afegit el radiador d'aigua, de totes maneras crec k t'equivoques, la MT-03 es una moto molt guapa, k segurament la gent se la mirara, k es diferent al k es veu normalment pel carrer, pro no es una moto útil, es una moto de fira, per el salón de la moto per exemple i jo la he vist en directe i la veig petita per tu que no ets vaixet i mes o menos corpulent, li aniria bé a algu de la talla de Pedrosa, Elias pro per tu es petita, en canvi la Versys es una mika mes gran pro no gaire mes, a tu et sentaria com un guant, i la yamaha al cap de poc temps de tenirla el motor et kedaria petit, seria com tornar a tenir un altre Polo XD. El mínim k li as de demanar a una moto son 65cv(encara k al principi aconsello limitarla a 34cv pro ni molt menys durant els 2 anys k diu la llei) i la Yamaha en té 45 y a sobre monocilindrica.

De totes maneras no pateixis k continuaré oferinta alternativas en forma de fascicles col·leccionables XD

Ens veiem dma

Salut...