dimarts, 20 de març del 2007

Linux PAWA!, Windows is dead.

7 comentaris:

Enric Marquès ha dit...

No está mal, no!

Peeeeeeero... la majoria son pijades estetiques i inutis, en la majoria dels casos. I les utils, son copiades:

Com apareixen i desapareixen les finestres es copiada de Vista. El que la finestra sembli roba al mourela, es una copiada de una de les primeres version de Longhorn (Vista). El cubu 3D per cambiar d'escriptori es una copiada de MacOS X, etc.

A tot aixo, jo estic intentant instal·lar un Linux al portatil, i com sempre, es mes complicat que acabar una carrera. Que es deixin estar de pijades inutils, i que facin un sistema "operatiu". Molt potent el sistema grafic, si, pero per posar els drivers de la grafica: que si has de baixar uns arxius, descomprimir, fer un patch, fer un makeconfig, recompilar el kernel, instalar, modificar un arxiu .conf, i reiniciar. I si tens sort, et funcionarà i no hauras de reinstalar tot!

Jo intento instal·lar un Ubuntu (que teoricament es el mes facil), per posarli el Beryl. Aqui una demo:

http://www.youtube.com/watch?v=ZD7QraljRfM

- Enric Gates

..::Iridium::.. ha dit...

Eiii k Linux no copia, només agafa ideas, igual que Microsoft, o al menys això es el que va dir un dels responsables de desenvolupament de Microsoft ES que va venir a la uni a donar una conferencia, buaaaa kom es partia el cul tot cristo, no cal que comentem res sobre el nou IE7 i a quin altre navegador s'asembla, o els gadgets del nou Vista tenen una lleugera semblança al MacOsX pero només una lleugera XDDD i de cara a Internet estan fotent el ridícul intentant competir amb Google.

Per lo de les instalacions, todo se andara, soposo que per instal·lar en una maquina amb tants hardws especifics com els k deus tenir tú no deu ser facil, pero de moment sembla mes fàcil que validar el nou Vista pirata XD

Jo he probat a instalar una Fedora en una màquina normaleta sense tantes histories de gràfiques etc. i vaig tenir 0 problems.

Enric Marquès ha dit...

Microsoft copiar?? Anda ya!!!! (ironia, jejeje)

Tothom fa el mateix, i em sembla correcta. Aviam si perque un faci una cosa, la resta no la podrà repetir...

Sobre lo del Vista pirata, es cert, diuen que es super chungu de validar. Per aixó (i no li diguis a ningú), m'he comprat un Vista per l'orde de casa (semilegal, un OEM). I fins i tot m'he pillat un Office 2007!!!! jejeje

La veritat es que jo el Fedora el vaig poder instal·lar sense cap problema també. Pero com que tothom deia que l'Ubuntu es millor, mes senzill, bla, bla, bla. Lo que el fedora, en 4 dies m'el vaig cargar, i ja no arrencava.

- Enric

..::Iridium::.. ha dit...

Windows i Office semilegals? Noooo !!!, sacrilegioooo !!!!

XDDD

Enric Marquès ha dit...

bueeeeenu ... ahir vaig conseguir instalar l'Ubuntu, sense Vitual PCS ni VMWares ni osties. I be .. despres de teclejar no se quantes comandes al terminal, vaig conseguir instal·lar els drivers d'NVIDIA i el Beryl. Molt macu, va mooooolt be.

Pero ja et dic, o milloren una mica la forma de fer segons quines coses, o poc futur te el linux.

- Enric

..::Iridium::.. ha dit...

Siempre nos quedarà "Knopix", mes facil imposible XDDDD.

..::Iridium::.. ha dit...

"La gente dice que si pones un CD de Microsoft al revés se oyen cosas satánicas, pero eso no es nada: si lo pones del derecho te instala Windows" XDDD